MENU I
ZUPA:
- krem pomidorowy z serem Emilgrana
DANIA GŁÓWNE:
| 3 DO WYBORU - 1.5 porcji/os. |
- kotlet de volaille
- karkówka szpikowana czosnkiem
- polędwiczka wieprzowa w sosie musztardowo - jabłkowym
- gołąbk i z grzybami i kaszą gryczaną
DODATKI:
- frytki
- gnocchi z masłem ziołowym
- puree ziemniaczane
- modrak apusta z wiśnią
- miks sałat w sosie winegret
- mizeria
DESER:
NAPOJE:
- dzbanki z wodą i sokiem (bez limitu)
- 2 ciepłe napoje/os. (kawa lub herbata)
200ZŁ/OS.
MENU II
ZUPA:
- krem z białych warzyw z prażonymi pestkami dyni i oliwą ziołową
PRZYSTAWKI:
| 2 DO WYBORU |
- schab tonnato - cienkie plastry schabu w sosie tuńczykowym z kaparami i rukolą
- tatar z łososia gravlax z awokado, limonką i crème fraîche
- pieczony bakłażan z dipem sezamowym i pikantnym masłem palonym
DANIA GŁÓWNE:
| 3 DO WYBORU - 1.5 porcji/os. |
- zraziki wieprzowe w sosie własnym
- pieczone udo z kaczki w sosie żurawionowym
- filet z piersi kurczaka suprem przygotowywany metodą sous - vide
- kotlety z kaszy jaglanej z sosem jogurtowo - ogórkowym
DESER:
NAPOJE:
- dzbanki z wodą i sokiem (bez limitu)
- 2 ciepłe napoje/os. (kawa lub herbata)
- toast frizzante
260ZŁ/OS.