MENU I
ZUPY:
- krem grzybowy z kwaśną śmietaną i pudrem z borowików
- barszcz czerwony z krokietem grzybowym
DANIA GŁÓWNE:
1.5 porcji/os.
- polędwiczka wieprzowa w sosie grzybowym
- filet z karpia z masłem ziołowo-cytrynowym
- pierogi z kapustą i grzybami
DODATKI:
- marchewki w cynamonie
- kluski śląskie
- buraki z chrzanem i granatem
- kapusta z grochem
DESER:
NAPOJE:
- dzbanki wody i soku [ bez limitu ]
- kawa lub herbata
- grzane wino [ białe lub czerwone ]
220ZŁ/OS.
MENU II
PTASIE RADIO
PRZYSTAWKI:
- pasztet z ciecierzycy z dipem sezamowym
- śledzik w śmietanie z jabłkiem Grany Smith i piklowaną szalotką
ZUPY:
- krem grzybowy z kwaśną śmietaną i pudrem z borowików
- barszcz czerwony z krokietem grzybowym
DANIA GŁÓWNE:
1.5 porcji/os.
- kacze udo z jabłkami
- filet z karpia z masłem ziołowo-cytrynowym
- pierogi z kapustą i grzybami
DODATKI:
- marchewki w cynamonie
- gratin ziemniaczane z tymiankiem
- buraki z chrzanem i granatem
- kapusta z grochem
DESER:
NAPOJE:
- dzbanki wody i soku [ bez limitu ]
- kawa lub herbata
- grzane wino [ białe lub czerwone ]
280ZŁ/OS.